ЯК РОЗВИВАТИ СВІЙ МОДНИЙ БРЕНД НОВАЧКУ - AFD
a

AFD

ЯК РОЗВИВАТИ СВІЙ МОДНИЙ БРЕНД НОВАЧКУ

  1. ЯК ФОРМУВАТИ ЦІНИ НА ВИРОБИ?

Починаючи процес розробки колекції, спочатку потрібно розрахувати свій бюджет. Аби убезпечити себе від ситуації, коли витрати будуть більші за дохід, грунтовно підійдіть до формування цін на майбутні вироби.
Щоб допомогти вам, ми склали список витрат, які обовязково потрібно включити в ваш бюджет:
– Матеріали (тканини, фурнітура, упаковка)
– Виробництво (лекала, зразки, тираж)
– Оплата працівникам
– Доставка
– Маркетинг (реклама)
– Контент (фотосесії, SMM)

Після врахування цих пунктів, у вас буде краще уявлення про ваш бюджет, і як потрібно оцінювати ваш товар, аби отримати прибуток.

2. ЯК РОЗВИВАТИ СВІЙ МОДНИЙ БРЕНД НОВАЧКУ

Якщо Ви вже почали створення fashion – бренду, то розумієте скільки нюансів є в цій сфері. Але не варто зупинятись, кожен може розвивати свій бізнес завдяки плануванню і грамотному розподілу ресурсів. Ми зібрали для вас топ порад для розвитку, які точно спрацюють:

✅ Не шкодуйте грошей на маркетинг
Опишіть свою цільову аудиторію і розробіть унікальну торгову пропозицію (утп), що зачепить саме вашого клієнта.
Знаючи хто ваш покупець, ви зможете не витрачати гроші даремно, і розробити унікальний продукт, націлений конкретно на свою аудиторію.

✅ Контролюйте якість
Якісний продукт завжди виділяється на фоні інших. Це забезпечить вашому бренду низький процент повернень товару та велику кількість клієнтів, які купуватимуть повторно.

✅ Створюйте красивий візуал
Візуальний контент безпосередньо впливає на кількість продажів. Картинка – перше, що чіпляє покупця, тому не економте на зйомках для свого сайту та Instagram.

✅ Налаштуйте зворотний зв’язок з покупцями
Уважно аналізуйте кожен відгук, особливо негативний. Не треба засмучуватись через них, навпаки це шанс виправити ваші недоліки і стати краще для своїх клієнтів.

Все ці поради допоможуть вам уникнути помилок на старті і прийти до бажаного результату.

Leave a comment